Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyle uçmak

Rüyada şemsiyeyle uçmak

Rüyada şemsiyeyle uçmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle uçmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir.

Rüyada şemsiye uçmak kolay ve zevkli hale geleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, malında azalmaya rivayet eder.

Rüyada şemsiyeyle uçmak saygınlık elde edeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada küçük şemsiye görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada renkli şemsiye görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşli havada şemsiye görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiye tamir etmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye altında olmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments