Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalettir.

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Rüyada açılmış şemsiye görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayat boyu çok sevileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işaret eder.

Rüyada şemsiye uçmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük şemsiye görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada şemsiye altında oturmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına işarettir.

Rüyada şemsiyenin görmek bol bol moral depolanacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük şemsiye görmek bahtının güzelleşeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments