Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye uçmak

Rüyada şemsiye uçmak

Rüyada şemsiye uçmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye uçmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada şemsiyeyle uçmak kazancın artmasına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiye uçmak sorunlu bir döneme girileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye hediye etmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada şemsiye altında yürümek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, bazı konularda önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşli havada şemsiye görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sahip olduklarının eksileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters şemsiye görmek hatalarını fark edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments