Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye altında oturmak

Rüyada şemsiye altında oturmak

Rüyada şemsiye altında oturmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye altında oturmak gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Rüyada şemsiye altında oturmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şemsiye altında yürümek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada şemsiye altına girmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada şemsiye altında olmak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ağaç altında oturduğunu görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalet eder.

Rüyada incir ağacının altında oturmak hayır getirecek bir yola girileceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına inanılır.

Rüyada güneşin altında oturmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments