Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyesini kaybetmek

Rüyada şemsiyesini kaybetmek

Rüyada şemsiyesini kaybetmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiyesini kaybetmek gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda eğerlendirebilirsiniz.

Rüyada şemsiye kaybetmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kasasının ağırlaşacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek ettikleri duanın kabul olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine alamet eder.

Rüyada şemsiyesini kaybetmek yeni mallara sahip olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski şemsiye görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters şemsiye görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Rüyada birinden şemsiye istemek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine yorulur.

Rüyada şemsiyeyle yürümek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments