Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden şemsiye istemek

Rüyada birinden şemsiye istemek

Rüyada birinden şemsiye istemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kısmetli bir işe atılmaya, iç dünyasında rahata kavuşacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden şemsiye istemek gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Rüyada birinden şemsiye istemek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada şemsiye istemek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek sürekli ağlamaklı olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevinçli haberler geleceğine alamet eder.

Rüyada şemsiye çalmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye çaldırmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, geleceğine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye dağıtmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, yokluk içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek şemsiyesi görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde şemsiye görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments