Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyi kaybetmek

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayalkırıklığı duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, bilgiyle donanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek büyük bir işe kavuşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza tabir olunur.

Rüyada şemsiye kaybetmek rahat bir hayatı olacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şemsiyesini kaybetmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalettir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada mor renk şemsiye görmek yeniden bir araya geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada yağmur şemsiye görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde şemsiye görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments