Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski şemsiye görmek

Rüyada eski şemsiye görmek

Rüyada eski şemsiye görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, heveslerin söneceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada eski şemsiye gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada eski şemsiye görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye kırıldığını görmek başının belaya girmeyeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, kısmetli bir işe atılmaya inanılır.

Rüyada mavi şemsiye görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye açmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada şemsiye satın aldığını görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye vermek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çevre değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek alım gücünün zayıflamayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına inanılır.

Rüyada pembe şemsiye görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments