Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyle yürümek

Rüyada şemsiyeyle yürümek

Rüyada şemsiyeyle yürümek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, maddi zararını karşılayacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yürümek gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına yorulur.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada şemsiyeyle yürümek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiye altında yürümek önünün kapanacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok şemsiye görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada şemsiye görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, makamını kaybedeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada şemsiye açmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments