Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyi unutmak

Rüyada şemsiyeyi unutmak

Rüyada şemsiyeyi unutmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyi unutmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada şemsiyeyi unutmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak şemsiye görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada kırmızı şemsiye satın almak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada açılmamış şemsiye görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi şemsiye görmek günahlarından tövbe etmeye, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye şemsiye vermek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah şemsiye almak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, istediği noktalara geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments