Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye kırıldığını görmek

Rüyada şemsiye kırıldığını görmek

Rüyada şemsiye kırıldığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, sıhhat kazanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada şemsiye kırıldığını gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiye kırıldığını görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada plaj şemsiyesi görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf şemsiye görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada şemsiyenin görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye taşımak inancının zayıflayacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye kapatmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments