Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye satın aldığını görmek

Rüyada şemsiye satın aldığını görmek

Rüyada şemsiye satın aldığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, işinin yoluna gireceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Rüyada şemsiye satın aldığını gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada şemsiye satın aldığını görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı şemsiye satın almak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye satın almak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Rüyada birşeyler satın aldığını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil biber satın aldığını görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada ev satın aldığını görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments