Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye kullanmak

Rüyada şemsiye kullanmak

Rüyada şemsiye kullanmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye kullanmak gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Rüyada şemsiye kullanmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına delalet eder.

Rüyada açılmamış şemsiye görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden şemsiye istemek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı şemsiye satın almak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kendisi paralayacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiye çaldırmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye toplamak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil şemsiye görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments