Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye satmak

Rüyada şemsiye satmak

Rüyada şemsiye satmak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, bir beladan kurtulacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye satmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size karşıt fikirleri olan veya size direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada şemsiye satmak bazı konser etkinliklerine katılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eski şemsiye görmek neşenin yerine geleceğine, başarıya ulaşacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalettir.

Rüyada şemsiyeyi unutmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalettir.

Rüyada büyük bir şemsiye görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı şemsiye görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada şemsiye açmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalettir.

Rüyada şemsiye çaldırmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz şemsiye görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, böylece hayatından memnun olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments