Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şemsiye görmek

Rüyada beyaz şemsiye görmek

Rüyada beyaz şemsiye görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şemsiye gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada beyaz şemsiye görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski şemsiye görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye kullanmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada küçük şemsiye görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Rüyada şemsiye satın almak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada şemsiye taşımak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments