Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye kapatmak

Rüyada şemsiye kapatmak

Rüyada şemsiye kapatmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada şemsiye kapatmak gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada şemsiye kapatmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, korkularının üzerine gideceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçan şemsiye görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada şemsiye açmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, önemli sorumluluklar alacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyesini kaybetmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada mor şemsiye görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hep dua edeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, markasını duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine şemsiye almak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, değer göreceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments