Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli şemsiyeler görmek

Rüyada renkli şemsiyeler görmek

Rüyada renkli şemsiyeler görmek cesaretini yeninden toplayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, huzurunu yerine getireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli şemsiyeler gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hainlik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet eder.

Rüyada renkli şemsiye görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, güç kaybedeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk şemsiye görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyle uçmak adını aklamayı başaracağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya işaret eder.

Rüyada mor şemsiye görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments