Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye çalmak

Rüyada şemsiye çalmak

Rüyada şemsiye çalmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiye çalmak gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Rüyada şemsiye çalmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, geleceğinin parlak olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye çaldırmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah şemsiye görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada birçok şemsiye görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada şemsiye kapatmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye etmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye almak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada şemsiye vermek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments