Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye bulmak

Rüyada şemsiye bulmak

Rüyada şemsiye bulmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, variyet sahibi olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye bulmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamak ya da genel anlamda ilerlemek için yeni fikirler geliştirmelisiniz.

Rüyada şemsiye bulmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor şemsiye görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şemsiye görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, dünya malına kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye dağıtmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni şemsiye görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, esenliği bulacağına yorulur.

Rüyada şemsiye altında oturmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, haram mal yiyip içeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyi ters görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yalan söyleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments