Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyle birini dövmek

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük şemsiye görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, zahmete ve derde düşeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada şemsiye görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye vermek bir düşmanın kötü haberini almaya, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments