Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye altında olmak

Rüyada şemsiye altında olmak

Rüyada şemsiye altında olmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye altında olmak gördüyseniz:

  • Otorite pozisyonundaki kişilerle ilişkilerde veya seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Rüyada şemsiye altına girmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye altında yürümek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada şemsiye altında oturmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işarettir.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada şemsiye altında olmak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, yeni işlere gireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mavi şemsiye görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyi ters görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada şemsiyeyle gezmek rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments