Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye altına girmek

Rüyada şemsiye altına girmek

Rüyada şemsiye altına girmek hükmünün geçmeyeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, yetki ve söz sahibi olacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye altına girmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada şemsiye altına girmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye altında yürümek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye altında oturmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada şemsiye altında olmak ticarete adım atacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek çok rahat bir hayat yaşayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yerin altına girmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kazancından başkalarına da vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağın altına girmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin altına girmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments