Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacında incir görmek

Rüyada ağacında incir görmek

Rüyada ağacında incir görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ağacında incir gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada incir ağacından incir koparmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacı yemek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan incir toplamak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına delalettir.

Rüyada incir ve incir ağacı görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan incir koparmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulur.

Rüyada incir ağaç görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine inanılır.

Rüyada bahçede incir ağacı görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments