Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, adeta havalara uçacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların atlatılacağına, ticaretinin de hızlanacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplamak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta incir toplamak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah incir ağacı görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulur.

Rüyada siyah incir topladığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments