Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağaç görmek

Rüyada incir ağaç görmek

Rüyada incir ağaç görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, zorlukların bir anda biteceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bunalıma düşeceğine işarettir.

Rüyada incir ağaç gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada incir ağaçları görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada evde incir ağacı görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan incir toplamak makamının artacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada büyük incir ağacı görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kendisini keşfedeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek ona yardımcı olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments