Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından incir koparmak

Rüyada incir ağacından incir koparmak

Rüyada incir ağacından incir koparmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir koparmak gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada incir ağacından incir toplamak hayırlı günler yaşayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada incir ağaç görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada incir ağacından atlamak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, başının derde gireceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ağacında incir görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada ağaçta incir toplamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments