Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan incir koparmak

Rüyada ağaçtan incir koparmak

Rüyada ağaçtan incir koparmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan incir koparmak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Rüyada siyah incir ağacı görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan incir yemek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacında incir yemek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, zarar göreceğine yorulur.

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, geçim derdinin olmayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada incir ağacını görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada incir ağacı budamak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir almak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments