Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede incir ağacı görmek

Rüyada bahçede incir ağacı görmek

Rüyada bahçede incir ağacı görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulur.

Rüyada bahçede incir ağacı gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde veya tesadüfen ortaya çıkabilecek bazı bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada bahçede incir ağacı görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir bahçesi görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, özgüveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada siyah incir ağacı görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kederleneceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacının altından geçmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, üzüntülü haberler alacağına, isyan edeceğine inanılır.

Rüyada ağaçta incir yemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan incir toplamak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kendisi için mal mülk alacağına delalet eder.

Rüyada kara incir ağacı görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacında yılan görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments