Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve incir ağacı görmek

Rüyada incir ve incir ağacı görmek

Rüyada incir ve incir ağacı görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, mutluluğa ve neşeye, sıkıntılı bir döneme girileceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok başarılı olacağına, kalp kırmaya işarettir.

Rüyada incir ve incir ağacı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Rüyada incir ağacından incir koparmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacına tırmanmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, eskisinden de iyi olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacı kesmek maddi kayıpların olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacından düşmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada kara incir ağacı görmek makamını garantileyeceğine, hayallerinin söneceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacında incir yemek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacının altında oturmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments