Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacı yemek

Rüyada incir ağacı yemek

Rüyada incir ağacı yemek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacı yemek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Rüyada incir ağacında incir yemek işlerinin düşeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan incir yemek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir yemek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada ağaçta incir yemek tövbelerinin karşılık bulacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, boş yere korku duyulacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek oldukça kazançlı işler yapacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments