Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyundan geçmek

Rüyada sel suyundan geçmek

Rüyada sel suyundan geçmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, başarı kazanılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine yorulur.

Rüyada sel suyundan geçmek gördüyseniz:

  • Hukuki, anlaşmalar bazında ya da maddi konularda yapacağınız çalışmalarda iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada sel suyundan geçmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin içinden geçmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selden geçmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine inanılır.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sel suyunda boğulmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Rüyada su sel görmek kırılan kalplerin barışacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel su baskını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulur.

Rüyada sel sularına kapılmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments