Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sele gitmek

Rüyada sele gitmek

Rüyada sele gitmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, yeni bir ev alınacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sele gitmek gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Rüyada sele kapılıp gitmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sele gitmek varlık içinde yokluk çekileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, işinin en iyisi olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada sele düşmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sele kapıldığını görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sele kapılmış araba görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada arabayla sele kapılmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments