Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sele kapılan birini kurtarmak

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, güzel günlerin sona ereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para alamet etmektedir.

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, gözyaşının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sele kapılmış araba görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına rivayet eder.

Rüyada sele kapılıp kaybolmak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sele kapılıp gitmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, takdir edilen kişi olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulur.

Rüyada sele gitmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, gerçek mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada sele görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments