Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu sele kaptırmak

Rüyada çocuğunu sele kaptırmak

Rüyada çocuğunu sele kaptırmak işlerin aksayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, yenisinin başlayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu sele kaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da önerilerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada çocuğunu sele kaptırmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Rüyada arabayı sele kaptırmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kime danışacağını bilemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalettir.

Rüyada sele kapılmış araba görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla sele kapılmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işaret eder.

Rüyada sele görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sele kapılıp gitmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments