Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sele kapılmış araba görmek

Rüyada sele kapılmış araba görmek

Rüyada sele kapılmış araba görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, müjdeli bir haber alacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sele kapılmış araba gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada sele kapılmış araba görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret eder.

Rüyada sele kapılıp kaybolmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sele kapılıp gitmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada arabayı sele kaptırmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla sele kapılmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada sele yakalanmak kırılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments