Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sele kapılıp kaybolmak

Rüyada sele kapılıp kaybolmak

Rüyada sele kapılıp kaybolmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sele kapılıp kaybolmak gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Rüyada sele kapılıp kaybolmak şükredeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada sele kapılmış araba görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada sele kapılıp gitmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada sele görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek kendisi ile gururlanacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments