Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sele yakalanmak

Rüyada sele yakalanmak

Rüyada sele yakalanmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada sele yakalanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada sele yakalanmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işarettir.

Rüyada çamurlu sele kapılmak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, bunun için her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak iş hayatında günah işleyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sele gitmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sele düşmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sele kapılmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments