Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sele kapılmak

Rüyada sele kapılmak

Rüyada sele kapılmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet eder.

Rüyada sele kapılmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, kindar olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda sele kapılmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla sele kapılmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments