Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden kurtulduğunu görmek

Rüyada selden kurtulduğunu görmek

Rüyada selden kurtulduğunu görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada selden kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada sel suyundan kurtulmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada sel sularından kurtulmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada selden kurtulmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, problemlerinin çözüleceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına yorulur.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel baskınından kurtulmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada evini sel basmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments