Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel felaketinden kurtulmak

Rüyada sel felaketinden kurtulmak

Rüyada sel felaketinden kurtulmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada sel felaketi görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine inanılır.

Rüyada felaketten kurtulmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir felaketten kurtulmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortum felaketi görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz felaketi görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Rüyada su felaketi görmek sıkıntıların sona ereceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada felaketten kaçmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, güzel bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments