Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyundan kurtulmak

Rüyada sel suyundan kurtulmak

Rüyada sel suyundan kurtulmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sel suyundan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Rüyada sel suyundan kurtulmak istediği her şeyi elde edebileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, büyük başarılara imza atacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada sel sularından kurtulmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada selden kurtulmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işaret eder.

Rüyada sel baskınından kurtulmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına yorulur.

Rüyada sel suyunda kaybolmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada sel suyunda boğulmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments