Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel sularından kurtulmak

Rüyada sel sularından kurtulmak

Rüyada sel sularından kurtulmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, planların boşa gideceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işarettir.

Rüyada sel sularından kurtulmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Rüyada sel sularından kurtulmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, rahat bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada sel sularında yürümek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Rüyada sel sularından kaçmak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kendisiyle övüneceğine işarettir.

Rüyada yağmur sularında yürümek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine inanılır.

Rüyada sel suyundan kurtulmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden kurtulmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, hasta ve üzgün olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments