Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde boğulan birini görmek

Rüyada selde boğulan birini görmek

Rüyada selde boğulan birini görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada selde boğulan birini gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Rüyada selde boğulduğunu görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işarettir.

Rüyada sel suyunda boğulmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel olduğunu görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada selde kaldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel ve yağmur görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada evinin sel bastığını görmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments