Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden kurtulmak

Rüyada selden kurtulmak

Rüyada selden kurtulmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada selden kurtulmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Rüyada sel sularından kurtulmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, dualarının kabul olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sel suyundan kurtulmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, kısa sürede başarısının artacağına delalet eder.

Rüyada sel baskınından kurtulmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada selden kurtulmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada sel ve çamur görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalettir.

Rüyada selde yüzdüğünü görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments