Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel haberi almak

Rüyada sel haberi almak

Rüyada sel haberi almak bereket ve zenginlik olacağına, keyfinin olmayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel haberi almak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Rüyada sel haberi almak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden geçmek düşman malından yemeye, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tersine akan sel görmek küs arkadaşların barışacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada evde sel görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar ve sel görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına delalettir.

Rüyada selde boğulduğunu görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada seli izlemek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments