Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seli izlemek

Rüyada seli izlemek

Rüyada seli izlemek kazançlı kapıların açılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada seli izlemek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sel izlemek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada seli izlemek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulur.

Rüyada güneşi izlemek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek canın derdine düşeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremi izlemek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kişinin bundan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendini televizyonda izlemek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz manzarası izlemek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada futbol izlemek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments