Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde kaybolmak

Rüyada selde kaybolmak

Rüyada selde kaybolmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada selde kaybolmak gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Rüyada selde kaybolmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel suyunda kaybolmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret etmektedir.

Rüyada sel olduğunu duymak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Rüyada selden birini kurtarmak çalışmaların beğeni almayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve sel basmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Rüyada sel sularına kapılmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada selde boğulduğunu görmek hararetli olayların meydana geleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulur.

Rüyada kirli sel suyu görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, borçların gittikçe artacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments