Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde gitmek

Rüyada selde gitmek

Rüyada selde gitmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, rahatının kaçacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada selde gitmek gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada selde gitmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada selde yürümek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel ve toprak kayması görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına yorulur.

Rüyada büyük bir sel görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu sel görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek borçlarını ödeyeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan gelen sel görmek zenginliğe kavuşacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mülkiyetinin de artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments