Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde boğulduğunu görmek

Rüyada selde boğulduğunu görmek

Rüyada selde boğulduğunu görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret eder.

Rüyada selde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada selde boğulduğunu görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, işleri yoluna sokacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel suyunda boğulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, farklı kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada eve sel basmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, para sıkıntısının olmayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kar ve sel görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel olacağını duymak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalettir.

Rüyada selde kaybolmak sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments