Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel sularına kapılmak

Rüyada sel sularına kapılmak

Rüyada sel sularına kapılmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel sularına kapılmak gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Rüyada sel suyuna kapılmak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada sel sularına kapılmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Rüyada çamurlu suya kapılmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalettir.

Rüyada sulara kapılmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, ruhunun şifa bulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya kapıldığını görmek iç sıkıntısına, tazeleneceğine ve canlanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada akan suya kapılmak içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya kapılmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işarettir.

Rüyada su akıntısına kapılmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments